Posted by John Doe 15.09.2014 1 Comment(s) Servicii,

Funplay documentaţia contractelor de servicii

Proiectele de contract FUNPLAY sunt furnizate potenţialilor Clienţi pentru o revizuire standard a principalelor clauze, cu toate acestea fiecare Contract permite un nivel de negociere şi de personalizare pe fiecare Client şi Proiect.

  • Pre-Contract: semnat, de obicei, la început, referindu-se la lucrările Conceptului de Design FUNPLAY. Contractul acoperă plata în urma prezentării Conceptului de Design FUNPLAY, şi acestea vor indica dacă Clientul va colabora în continuare cu FUNPLAY. În plus," Primul Proiect " care va fi pregătit nu va fi taxat, acesta va fi unul de bază, indicativ, care va ajuta clientul să decidă dacă să continue cu Proiectul Locului de Joacă sau nu.
  • Contractul Final: semnat de către Clientul care este de acord să continue cu Design-ul Detaliat, detalii despre Produse, Preţuri, termene de Plată, termene de Livrare, cheltuielile de Instalare, alte costuri etc. Costurile de design pot fi incluse, chiar dacă nu au fost plătite înainte.
  • Contractul de Întreţinere şi Reparaţii: opţional, semnat de obicei împreună cu Contractul Final, aşa cum va fi implementat în paralel cu acesta.