Parcuri tematice in aer liber

Parcuri tematice in aer liber

PARCURI TEMATICE ÎN AER LIBER

FUNPLAY introduce conceptul pentru Parcurile Tematice de INTERIOR/EXTERIOR, aducând pe piaţa câteva dintre cele mai cunoscute teme distractive care le furnizează copiilor divertisment nelimitat cu personajele lor îndrăgite

Parcuri cu activităţi Angry Birds combină lumile fizice și digitale într-un mod cu totul nou. Ele aduc, de asemenea, o dimensiune irezistibil la parcurile tematice și de distracții: activitatea.

În Parcul cu activităţi Angry Birds, păsările și porcii familiare din joc nu doar apar pe echipamente și sub formă de figuri fizice, ci, de asemenea, încurajează vizitatorii să se miște liber și a fi activi. Pentru a fi mai precis, parcurile tematice Angry Birds oferă acces la nivelurile jocului Angry Birds, bazat pe tehnologie de poziționare și dezvoltat în colaborare cu Rovio Entertainment. Aceste niveluri de joc ține seama de activitatea vizitatorilor în cadrul parcului, pe baza căreia el sau ea câştigă caracteristici suplimentare, caractere și provocări pentru jocul Angry Birds.

 

 

ANGRY BIRDS Elemente

Pasăre Roșie

Pasăre Albastră

Porc Răsfațat

Pasăre grasă

Tunel porcușor

Leagăn Porcușor

Leagăn Pasăre Galbenă

Praștie

Payazzo

Pistă Furioasă

Bancă Porcușor

Bancă Pasăre Albastră

Ladă porcușor

Poartă de intrare

Panou de Cățărare Mic

Cățărare

Turnul Jocurilor Mic

Turnul Jocurilor Mediu

Turnul Jocurilor Mare

Turnul Jocurilor Uriaș

Navă

Cuib