Despre Funplay

Posted by John Doe 09.07.2017 0 Comment(s)

 

FUNPLAY este Integratorul Locurilor tale de Joacă de Interior. FUNPLAY oferă un număr mare şi variat de soluţii cu produse de calitate şi servicii pentru Industria de Agrement. Gama de produse FUNPLAY include Structuri Modulare de Joacă colorate şi inovatoare, Jucării Moi şi de Odihnă, Jucării şi Tobogane Gonflabile, Kiddy Rides, Automate de gustări și jucării, Jocuri de Răscumpărare şi Premii etc. Serviciile Funplay includ Concept şi Design Detaliat, Soluţii de Personalizare, Asamblare şi instalare tehnică, Consiliere Operaţională, Întreţinere şi Reparaţii etc. FUNPLAY este autorizat ISCIR în România

Toate Produsele FUNPLAY şi Elementele de Joacă sunt autentice şi conforme cu Regulamentele UE pentru securitate şi siguranţă. FUNPLAY oferă soluţii profesionale standard şi personalizate. FUNPLAY se află în continuă căutare, găsire, evaluare, selectare, testare şi oferire către piaţă Românească a unui număr mare şi variat de NOI Produse şi Servicii de Calitate. În mare parte, FUNPLAY oferă soluţii de DISTRACŢIE nelimitată pentru JOACA copiilor, astfel încât operatorii se pot bucura de investiţiile lor, în timp ce părinţii şi copiii se pot bucura de petrecerea timpului liber.

În 2005, FUNPLAY a fost înfiinţat din cererea industriei de agrement locale de a avea servicii profesionale şi de încredere, produse sigure și de calitate, soluţii eficiente şi integrate pentru locurile de joacă de interior, prevăzute în România şi pentru România. FUNPLAY are astăzi expertiza unică şi valoroasa competenţă practică, fiind susţinut de cei 7 puternici şi evidenţiaţi ani de experienţă în design şi în implementarea unui număr foarte mare de Locuri de Joacă de Interior în toată România.