Concept

 

Funplay Concept

FUNPLAY furnizează servicii și produse integrând soluții standard și personalizate pentru CORPORAȚIILE din industria profesională de agrement, pentru locuri de joacă de INTERIOR, pentru COPII MICI cu vârste cuprinse între 3-11 ani, în toată România.

PERSONALIZAREA JOCURILOR ȘI ELEMENTE STANDARD

Locuri de joacă FUNPLAY la comandă

Funplay Locuri de joacă la comanda

FUNPLAY oferă posibilitatea Clientului de a decide el însuşi o Temă şi o Structură pentru proiectul său şi să selecteze pentru Locul lui de Joacă o Structură Modulară dintr-o mare varietate de Schiţe, Teme şi combinaţii de Culori. FUNPLAY aplică un Proces Interactiv cu Clientul, adoptând soluţia care se potriveşte cel mai bine nevoilor şi cerinţelor fiecărui client. Cu minimum de Timp necesar şi Investiţii adiţionale, fiecare client poate avea Propria să afacere de timp liber Brevetată, Unică, Personalizată.

Articole standard pentru Locurile de Joacă FUNPLAY

Funplay Articole standard pentru Locurile de Joacă FUNPLAY

FUNPLAY furnizează o listă foarte lungă cu produse standard pentru potenţialii clienţi care îşi doresc un Loc de Joacă. Structurile Modulare Standardizate vin cu dimensiuni, culori, specificaţii şi activităţi standard. Jucăriile Gonflabile standard, jucăriile moi, jucăriile kiddy rides etc. sunt descrise în detaliu în cataloage, în timp ce disponibilitatea şi termenii competitivi sunt uşor confirmaţi datorită relaţiilor bune pe care le avem cu toţi Furnizorii. Prin experienţa practică a lui FUNPLAY în integrarea soluţiilor, fiecare client poate avea rezultatul optim, la costuri de investiţii şi timp de livrare minime.

CATEGORIA PROFESIONALĂ VS. COMERŢUL CU AMĂNUNTUL

CORPORAŢIA FUNPLAY

Funplay CORPORAŢIA

FUNPLAY furnizează Produse şi Servicii B2B către Industria de Divertisment şi Agrement pentru Profesionişti, Investitori, Antrepenori şi Operatori care au nevoie de un partener devotat care să cunoască foarte bine Piaţa Românească, punctele Forte, punctele Slabe, Oportunităţile, Riscurile şi Amenintările, Cerinţele speciale de Reglementare şi Lacunele şi nevoile Pieţii, cu scopul de a realiza Planurile şi de a reuşi a avea o afacere Adecvată, Compatibilă şi Profitabilă.

COMERŢUL CU AMANUNTUL FUNPLAY

COMERŢUL CU AMANUNTUL FUNPLAY

FUNPLAY oferă o varietate limitată de Produse de Agrement pentru copii, cum ar fi Pluşurile sau Jucăriile Moi, Mobilierul Moale sau altele, prin intermediul cumpărării pe internet B2B sau B2C, pe un site dedicat, www.funplayonline.ro, pentru un proces simplu şi rapid de comanda şi livrare prin comerţul electronic.

GAMA PRODUSELOR DE INTERIOR VS. GAMA PRODUSELOR DE EXTERIOR

Gama produselor de Interior FUNPLAY

Funplay Gama produselor de Interior

FUNPLAY are experienţa de top, competenţa practică şi cunoştinţe în derularea de proiecte de Divertisment pentru copii în spaţii interioare. Cu Furnizori atent selectaţi şi Produse de calitate, FUNPLAY oferă servicii integrate de top pentru Interior, de la proiectare şi personalizare până la instalare şi mobilare. Structuri Modulare cu Activităţi, Jucării Gonflabile, Jucării şi Mobilier moale, Jucării Kiddy Rides, Jucării Special Rides, Jucării de Pluş, Jocuri Electronice, toate vin împreună pentru a aduce soluţia adecvată pentru orice Zonă de Joacă de Interior.

Gama produselor de Exterior FUNPLAY

Funplay Gama produselor de Exterior

FUNPLAY are o implicare limitată, însă selectivă în Proiecte şi Echipamente pentru Locuri de Joacă de Exterior, prin intermediul Partenerilor atent selecţionaţi, furnizând produse şi servicii de calitate. Câteva produse ale FUNPLAY, în anumite condiţii meteorologice şi de instalare pot fi folosite atât la interior cât şi la exterior.

COPII JUNIORI VS. COPII SENIORI

FUNPLAY copii Juniori

FUNPLAY copii Juniori

Principala categorie de clienţi a FUNPLAY a fost întotdeauna cea mai mică grupă de vârstă, copii de la 3 la 12 ani, pentru care sunt proiectate majoritatea produselor şi activităţilor de divertisment şi agrement. De la Structuri Modulare, o mare varietate de activităţi structurale, Jucării Kiddy Rides, jucării şi mobilier moale, micii noştri prieteni îşi folosesc experienţă lor unică.

FUNPLAY copii Seniori

FUNPLAY copii Seniori

FUNPLAY îşi lărgeşte în mod constant gama de produse cu activităţi selective de evaluare, acoperind vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, fie de Interior sau Exterior, care sunt de obicei mult mai complexe şi mai avansate tehnologic, ceea ce implică întotdeauna disponibilitatea şi implementarea unor spaţii mai mari, precum şi costuri de investiţii mai mari pentru investitorii şi operatorii implicaţi.

PROIECTE LOCALE VS. PROIECTE ÎN STRĂINĂTATE

FUNPLAY România

Funplay Proiecte Locale

FUNPLAY este implicat în numeroase proiecte de divertisment şi de agrement în România, de la hoteluri şi colţuri de restaurant la spaţii de joacă de exterior şi pâna la centre de divertisment familiale, majoritatea în Bucureşti, dar şi în Braşov, Sibiu, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Piteşti, Iaşi, Craiova, Galaţi, Brăila, Câmpina, Buzău, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Tulcea şi în câteva oraşe mai mici. FUNPLAY este în continuă căutare de parteneriate locale şi de reprezentanţi în mediul rural.

FUNPLAY în străinătate

Funplay FUNPLAY în străinătate

FUNPLAY, cu sprijinul vechilor săi parteneri tradiţionali şi al furnizorilor de echipamente, evaluează în prezent extinderea activităţilor sale în afara României, în alte câteva ţări din întreaga regiune a Europei de Sud-Est, şi anume Grecia, Bulgaria, Serbia şi Turcia, fie direct, fie prin intermediul reprezentanţilor locali. O potenţială zonă de interes este de asemenea, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.